Lifting facial și corporal prin metode nechirurgicale

10 Oct 2023

1278

Dermato-estetică

Lifting facial și corporal prin metode nechirurgicale

Odată cu înaintarea în vârstă, semnele inevitabile ale îmbătrânirii încep să devină vizibile pe față și pe corp. Pielea își pierde din elasticitate pe măsură ce nivelurile de colagen și elastină se reduc.

Ai observat că pielea ta are un aspect lăsat, iar ridurile sunt mai evidente în jurul ochilor, buzelor și frunții? Îți dorești un tratament eficient cu efect de lifting, dar fără să recurgi la intervenții invazive? O procedură de lifting nechirurgical ar putea fi soluția ideală pentru a reda un aspect întinerit și tonifiat atât tenului, cât și corpului tău.

Ce este liftingul nechirurgical?

Liftingul nechirurgical este o soluție noninvazivă, rapidă și relativ nedureroasă utilizată pentru a reduce ridurile, liniile fine și pielea lăsată. Această procedură restabilește fermitatea și tonusul pielii, având un efect de rejuvenare facială și corporală.   

În comparație cu un lifting chirurgical, care este o intervenție complexă, metodele nechirurgicale de lifting oferă pacienților mai multe beneficii:

  • Nu implică incizii la nivelul pielii
  • Nu necesită anestezie generală
  • Recuperare rapidă, fără spitalizare
  • Disconfort redus post-tratament

În ultimii ani, procedurile de lifting nechirurgical au avansat semnificativ, devenind o alternativă preferată a pacienților care doresc să obțină un efect de rejuvenare facială sau remodelare corporală de durată, cu aspect natural, prin metode mai puțin invazive.

Efectele liftingului facial includ:

  • Reducerea laxității pielii, creșterea fermității tenului
  • Remodelarea conturului feței și gâtului
  • Reducerea cearcănelor și restabilirea volumului facial
  • Ridicarea pomeților, a pleoapelor superioare, a sprâncenelor și a colțurilor gurii
  • Corectarea bărbiei duble
  • Reducerea ridurilor profunde și a liniilor fine
  • Micșorarea porilor dilatați
  • Îndepărtarea cicatricilor post-acneice și a hiperpigmentării

Efectele liftingului nechirurgical corporal includ:

  • Refacerea fermității pielii în zone în care aceasta și-a pierdut elasticitatea, cum ar fi brațele, interiorul coapselor, abdomenul și fesele.
  • Eliminarea excesului localizat de grăsime corporală.

3 soluții de lifting nechirurgical

Iată mai jos trei opțiuni de lifting nechirurgical, atât pentru față cât și pentru corp, pe care le poți găsi la Silhouette. Aceste soluții te vor ajuta să obții rezultatele pe care le dorești, adaptate nevoilor tale specifice.

Thermage este o terapie bazată pe radiofrecvență monopolară, care stimulează producția de colagen afectată de procesul de îmbătrânire. Această procedură este recomandată în special persoanelor cu piele mai flască, fiind necesară o singură ședință de tratament pe an.

Thermage încălzește straturile adânci ale pielii, în timp ce suprafața pielii este răcită pentru a fi protejată pe durata tratamentului. După procedură, pielea își recapătă aspectul întinerit și hidratat. Efectele sunt vizibile imediat după prima ședință și se îmbunătățesc în următoarele 3-6 luni.

Ultraformer III este o soluție avansată de lifting nechirurgical care folosește ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) pentru a încălzi țesuturile și a stimula remodelarea colagenului în zonele țintite. Ca tratament facial, Ultraformer III reduce ridurile, redefinește conturul feței și îmbunătățește textura pielii, conferind tenului un aspect întinerit.

Ca tratament corporal, Ultraformer III este destinat persoanelor cu țesut adipos, care doresc să tonifieze pielea lăsată și să elimine excesul localizat de grăsime, pentru a obține un contur corporal mai armonios, în special în zona abdominală. În general, se recomandă 3 ședințe, efectuate la o lună distanță. Efectul maxim este vizibil la o lună post-tratament, iar acesta se menține între 6 luni și 1 an.

SP Dynamis de la Fotona reprezintă o soluție inovatoare anti-aging ideală pentru persoanele fără piele flască și cu mai puțin țesut adipos. Sistemul SP Dynamis permite realizarea unor proceduri cu laser sinergice, noninvazive, care sunt aplicate atât la nivelul pielii exterioare, cât și în cavitatea bucală internă. Aceste proceduri contractează colagenul existent și stimulează producția de colagen nou.

Utilizând două lungimi de undă laser (Er:YAG și Nd:YAG) și patru moduri de tratament, SP Dynamis abordează pielea în mod cuprinzător pe patru niveluri diferite, acționând asupra structurilor conjunctive profunde, medii și superficiale ale pielii, în timp ce înlătură imperfecțiunile. Pentru rezultate optime, se recomandă o cură de 4 ședințe, la intervale de 4 săptămâni, iar efectul este vizibil imediat, însă cumulativ, de la o ședință la alta

Programează-te la una dintre clinicile Silhouette, unde specialiștii noștri îți vor recomanda procedura de lifting nechirurgical potrivită nevoilor tale. Bucură-te de o piele vizibil întinerită și radiantă!

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.