Silhouette Medical Beauty: Cand sanatatea merge mana in mana cu frumusetea

09 Jun 2022

1302

Silhouette Medical Beauty: Cand sanatatea merge mana in mana cu frumusetea

Stiinta frumusetii, fundamentata pe axele medicinei si tratamentelor de ingrijire, a evoluat constant de-a lungul timpului. Odata cu aceasta, perceptia asupra frumusetii a trecut prin numeroase tranzitii. In prezent, frumusetea inglobeaza un spectru larg de trasaturi si caracteristici, insa pastreaza un laitmotiv: ea isi are originea in interiorul unei persoane, sub forma starii acesteia de sanatate.

Silhouette ofera un spatiu al fuziunii dintre Sanatate – asigurata de echipa medicala de exceptie – si Frumusete – prin intermediul procedurilor si tratamentelor avansate si personalizate, adaptate fiecarei nevoi.

“A fi frumos sau frumoasa nu inseamna doar a arata bine, ci este mult mai mult decat atat. Pentru ca adevarata frumusete are mai multe dimensiuni si are nevoie de o abordare holistica. Frumusetea si sanatatea sunt strans legate si ele coexista intr-o armonie perfecta. Aceasta este abordarea Silhouette”, a declarat Diana Baicu, Business Advisor Silhouette Medical Beauty.

Noul concept

Silhouette Medical Beauty inseamna acum o abordare multidisciplinara a tratamentelor minim si non-invazive. Principiul de baza de la care pornim este asigurarea sanatatii pacientului, care intotdeauna reflecta felul in care acesta arata.

“Silhouette s-a transformat in Silhouette Medical Beauty, care inseamna acum un sistem integrat de servicii medicale si tratamente inovative, care abordeaza sanatatea si frumusetea in mod unitar, complet, cu focus catre nevoile exclusive ale pacientului si adaptat la stilul sau de viata”, a completat Diana Baicu.

Silhouette are o experienta de peste 20 ani pe piata de beauty din Romania, iar intotdeauna principiile care au stat la baza au fost calitatea, excelenta, grija pentru oameni si tot ce e frumos si sanatos.

Echipa de exceptie

O echipa intreaga de medici specialisti, beauty advisers si terapeuti sunt focusati sa gaseasca solutii si rezolvare la cerinta pacientului, folosind cele mai inovative scheme de tratament si avand la dispozitie tehnologie de ultima generatie.

Concierge medical - un concept inovator de consiliere pe probleme medicale aliniat celor mai inalte standarde internationale. Acesta presupune accesul catre medicina de top prin servicii complexe ce asigura un traseu medical facil, pliat cu precizie pe nevoile pacientului.

Echipa medicala este compusa din medici dermatologi, generalisti, endocrinologi, ginecologi, geriatrii, nutritionisti si este coordonata de catre dr. Ina Sosoaca, medic dermatolog, doctor in stiinte medicale si trainer international pentru metode si tratamente in medicina estetica. „Am alaturi de mine o echipa extraordinara, medici, asistente si personal de suport, care sunt permanent conectati cu toate noutatile din domeniu si orientati catre a gasi rezolvare pentru orice cerinta”, a declarat dr. Ina Sosoaca, director medical Silhouette Medical Beauty.

Dr. Ina Sosoaca, executa cele mai complexe tratamente dermatoestetice pentru a gasi rezolvare la orice problema cu care pacientul se prezinta in cabinet. Chiar daca vorbim de proceduri complexe pentru calitatea pielii, solutii inovative pentru regenerarea colagenului, tratarea semnelor cauzate de factorii externi, tratamente specifice pentru scalp sau pierderea elasticitatii pielii, expertiza medicilor si profesionalismul lor de a fi la curent cu cele mai noi tratamente din medicina de specialitate fac diferenta in piata.

Dr. Ruxandra Plesea lucreaza impreuna cu fiecare pacient pentru a-i evalua indicatorii esentiali din organism, cum ar fi nivelul de vitamine sau de minerale, dar si nivelul de toxicitate din piele, toxicitate care se produce din cauza metalelor grele acumulate in timp. Avand acest raport Spectro Check, va putea evalua concret atat starea de sanatate a pielii, cat si statusul metabolic, mai exact dezechilibrele metabolice din corp.

Despre rolul esential al nutritiei in procesul de inaintare in varsta cu totii stim. Dar despre cum putem actiona personalizat, care sunt tacticile prin care putem sa ne imbunatatim calitatea pielii si cum putem spori eficienta tratamentelor pro-ageing prin alimentatie si stil de viata, expertiza dnei. dr. Ruxandra Plesea (medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice) ii va ghida pe pacienti.

Echipa este una numeroasa, toti specialisti de top, care vor actiona impreuna cu pacientul pentru a descoperi sanatatea si frumusetea autentica prin preventie si tratamente personalizate.

Tehnologie de ultima generatie

Tehnologia avansata de ultima generatie face parte din semnatura brandului Silhouette. Datorita celor mai performante aparate care se gasesc in clinicile noastre, pacientul gaseste solutie imediata la nevoia sa.

Thermage este o inovatie extraordinara, un aparat care asigura efectuarea unor proceduri non-invazive pentru remodelare faciala si corporala, cea mai eficienta tehnologie de radiofrecventa pentru lifting non-chirurgical. Reduce liniile fine si ridurile, stimuleaza productia de colagen, iar rezultatele sunt garantate si vizibile dupa o singura sedinta.

Laserul Discovery PICO actioneaza tintit asupra problemei, fie ca vorbim despre leziuni pigmentate beningne sau tatuajele multicolore. Genereaza un efect imediat, procedura pastreaza intacte tesuturile din jur, asa ca suprafata ramane uniforma. De asemenea, pacientii care sufera de acnee inflamatorie pot beneficia de un tratament eficient sub supravegherea specialistilor Silhouette, astfel incat pielea sa isi recapete aspectul frumos.

Totodata, laserul Fotona surprinde prin inovatie si performanta - a initiat tehnologii avansate de impulsuri, cum ar fi ASP (Adaptive Structured Pulse), care permit o livrare optima de energie pentru fiecare aplicatie estetica, oferind rezultate superioare fara efecte secundare. Proceduri recomandate: Fotona4D, Foxy Eyes, tartare cicatrici si acnee, pete pigmentare, scalp etc..

Tehnologia SO/CHECK surprinde piata medicala din Romania. Spectro Check Silhouette este o evaluare spectrometrica la nivel cutanat care evalueaza nivelul de vitamine, minerale, metale grele din organism. Totodata, prin acest device se poate determina si nivelul stresului oxidativ. SO/CHECK este o premiera in Romania si doar la Silhouette se poate efectua.

Si acestea sunt doar cateva exemple, fiecare nevoie sau problema are garantat o tehnologie avansata ca si solutie, toate coordonate de catre echipa de exceptie.

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.