Estomparea ridurilor cu ajutorul neurocosmeticelor

17 Aug 2023

525

Estomparea ridurilor cu ajutorul neurocosmeticelor

Îți dorești un ten rejuvenat, dar fără să recurgi la proceduri invazive? Tratamentele pe bază de neurocosmetice oferă o abordare complet noninvazivă pentru corectarea semnelor îmbătrânirii, folosind resursele propriului organism. Visible Age Reverse by DR JDM reprezintă primul tratament profesional cu neurocosmetice din România. Acest tratament anti-aging revoluționar oferă rezultate rapide și eficiente în eliminarea ridurilor de pe chip și restabilirea fermității tenului.  

Ce este Visible Age Reverse? 

Visible Age Reverse by DR JDM este o tehnologie de tratare a îmbătrânirii cutanate unică în lume, ce se bazează pe principiile neuroștiinței. Acest tratament profesional anti-aging combină acțiunea concentratului neurocosmetic AGE INFLUX cu cea a electrozilor de ultimă generație Vibrosmoothing și Vibrodermic, pentru a stimula regenerarea celulară.

Indicațiile tratamentului Visible Age Reverse:

  • Ridurile de pe frunte, maxilar și gât
  • Ridurile „laba gâștii” din zona ochilor
  • Liniile de încruntare dintre sprâncene
  • Șanțurile nazolabiale 

Tratamentul este potrivit atât persoanelor cu ten matur, cât și celor tinere care se confruntă cu riduri și lipsa de fermitate.

Eficiența tratamentului Visible Age Reverse by DR JDM este dovedită știintific, studiile demonstrând o îmbunătățire a fermității pielii cu 77,9%. 

Cum acționează tratamentul neurocosmetic Visible Age Reverse?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, fluxul sanguin se diminuează, ceea ce determină scăderea nivelului de oxigen, energie, vitamine și aminoacizi din stratul profund al pielii. În același timp, capacitatea de regenerare celulară scade, iar activitatea fibroblastelor, celule specializate din derm care produc proteine de susținere, este de asemenea afectată, ceea ce duce la pierderea fermității și elasticității pielii. 

Formula neurocosmetică AGE INFLUX acționează asupra formațiunilor nervoase din piele implicate în răspunsul termic al organismului. Prin intermediul neuromediatorilor, această formulă activează nervii responsabili de reglarea temperaturii pielii. Aceștia primesc semnalul că pielea se încălzește la o temperatură de peste 40 de grade Celsius și trebuie să primească un aflux sanguin sporit pentru a reduce temperatura. În realitate, acest mesaj este de natură psihică și nu există o schimbare termică reală în piele.

Creierul, pe baza acestui semnal psihic, activează fluxul sanguin, care transportă aminoacizi necesari regenerării pielii și alte substanțe benefice pentru stimularea celulelor în stratul germinativ (profund) al pielii. Formula neurocosmetică avansată conține 3 ingrediente active cu acțiuni diferite:

Ingredientul activ LIFE INFLOW acționează asupra fluxului sangvin

Acesta reactivează fluxul sangvin, ajutând la rehidratarea dermului. Efectul este unul regenerator asupra tenului, oferindu-i densitate și un aspect neted și întinerit. 

Ingredientul activ LIFE INFLUX acționează asupra impulsului nervos

Odată cu vârsta, activitatea sistemelor nervoase cutanate scade, afectând metabolismul pielii. Ingredientul activ LIFE INFLUX are capacitatea de a reactiva terminațiile nervoase și de a stimula regenerarea celulară. 

Ingredientul activ FIBERLIFE acționează asupra fermității

Substanța activă FIBERLIFE conține o bază de mediu de cultură celular bogată în 20 de aminoacizi, 14 vitamine și 22 de elemente biologice. Aceasta stimulează activitatea fibroblastelor, celule specializate din derm care produc proteinele de susținere (elastina, colagenul, reticulina etc.), reconstituind fermitatea și elasticitatea pielii.  

Efectul neurocosmeticului este completat de acțiunea electrozilor pentru a accelera modificările la nivelul dermului și epidermei.  

Cum decurge o ședință de tratament cu Visible Age Reverse? 

Protocolul de tratament cu Visible Age Reverse cuprinde 6 pași:  

  1. Gomajul lejer: exfoliază tenul și îl pregătește pentru tratament
  2. Aplicarea cremei AGE INFLUX: activează fluxul sangvin și furnizează tenului substanțele benefice pentru regenerare. 
  3. Aplicarea electrodului Vibrosmoothing: netezește ridurile și reduce contracția musculară pentru a relaxa pielea.
  4. Aplicarea electrodului Vibrodermic: redistribuie țesutul conjunctiv al dermului pentru a umple ridurile și a restabili volumul tenului. 
  5. Curățarea cu un demachiant delicat
  6. Aplicarea concentratului anti-aging LIFE INFLUX de la GUINOT

Ședința durează doar 30 de minute, iar rezultatele sunt vizibile deja la 24-48 de ore după procedură: tenul este rejuvenat, mai dens și mai ferm. Tratamentul este noninvaziv, fără durere și nu necesită perioadă de recuperare. 

Pentru rezultate de durată, se recomandă o cură de tratament de cel puțin 4 ședințe, realizate la un interval de o săptămână, urmate de o ședință de întreținere lunară. 

Șterge anii de pe chip și bucură-te de un ten radiant cu Visible Age Reverse! 

Programează o consultație cu unul dintre specialiștii în dermatologie estetică de la Silhouette Medical Beauty.

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.