Descoperă beneficiile terapiilor intravenoase

17 Aug 2023

369

Descoperă beneficiile terapiilor intravenoase

O alimentație echilibrată, odihna suficientă și activitatea fizică regulată sunt principii esențiale pentru un stil de viață sănătos. Însă, în ritmul alert al vieții cotidiene, menținerea unui echilibru între acestea poate fi un lucru dificil, iar sănătatea are de suferit. Terapiile intravenoase cu vitamine, aminoacizi și antioxidanți reprezintă o soluție eficientă de a-ți îmbunătăți rapid starea generală de sănătate, datorită aportului direct de substanțe nutritive esențiale în organism. Aceste terapii vin în ajutorul tău pentru a-ți revitaliza corpul și mintea, oferindu-ți o rezistență sporită împotriva stresului și oboselii acumulate.  

Descoperă beneficiile pentru sănătatea și starea ta de bine ale terapiilor intravenoase oferite de Silhouette Medical Beauty:

Energy Silhouette: Boost de energie și vitalitate

Corpul tău este mereu în mișcare, iar pentru a funcționa la capacitate maximă, acesta are nevoie de combustibil adecvat. Energia este combustibilul vital care alimentează funcțiile interne ale corpului, menține sănătatea celulelor și a țesuturilor și susține procesele de regenerare. Energy Silhouette este o terapie de energizare, concepută pentru a-ți oferi resursele necesare astfel încât să te simți revigorat și pregătit să îndeplinești cu brio activitățile zilnice.

Conține: aminoacizi, vitamina C, gluthation, soluvit.

Efectele terapiei Energy Silhouette:

  • Crește performanța fizică
  • Îmbunătățește atenția și concentrarea
  • Accelerează metabolismul
  • Reduce durerile musculare și articulare

Glow Silhouette: Pentru o piele strălucitoare și tonifiată 

O piele radiantă și tonifiată este cu adevărat un indicator al sănătății, iar aceasta începe în interior, la nivel celular. Terapia revitalizantă Glow Silhouette stimulează regenerarea celulară și îmbunătățește aspectul și calitatea pielii. Formula sa unică furnizează antioxidanții esențiali de care pielea ta are nevoie pentru a se menține frumoasă și sănătoasă, indiferent de vârstă. 

Conține: vitamina C (compoziție crescută), gluthation, soluvit, aminoacizi

Efectele terapiei Glow Silhouette:

  • Încetinește procesul de îmbătrânire al pielii
  • Stimulează producția de colagen
  • Estompează petele pigmentare
  • Favorizează cicatrizarea rănilor
  • Combate inflamația din corp

Immunity Silhouette: O imunitate puternică și un organism protejat 

Organismul nostru se află într-o luptă constantă cu agenții patogeni din mediul înconjurător, cum ar fi bacteriile și virusurile. Pentru a ne menține sănătoși, este esențial să avem un sistem imunitar puternic. Terapia Immunity Silhouette a fost special concepută pentru a întări sistemul imunitar și a crește capacitatea de apărare a organismului, asigurându-ți o protecție sporită împotriva afecțiunilor. 

Conține: vitamina C, complex vitamina B, gluthation, soluvit.

Efectele terapiei Immunity Silhouette:

  • Are efect antioxidant și combate stresul oxidativ 
  • Energizează organismul activând producția de adenozin trifosfat (ATP)
  • Stimulează metabolismul și crește energia celulară 
  • Favorizează scăderea în greutate

Recovery Silhouette:  Aliatul tău pentru refacerea organismului 

După o perioadă solicitantă, organismul are nevoie de sprijin pentru a se recupera și a reveni la forma sa optimă. Recovery Silhouette este aliatul pe care te poți baza în aceste momente. Terapia revitalizantă îți va îmbunătăți performanța atât fizică, cât și mentală, întărind în același timp sistemul imunitar. Astfel, îți vei recăpăta energia și vitalitatea necesare pentru a aborda cu succes toate provocările viitoare.

Conține: vitamina C, complex vitamina B, gluthation, soluvit.

Efectele terapiei Recovery Silhouette:

  • Crește activitatea sistemului imunitar
  • Crește performanțele fizice și intelectuale
  • Îmbunătățeste calitatea somnului
  • Are efect antioxidant
  • Încetinește procesul de îmbătrânire

Refresh Silhouette: Elixir revigorant pentru corp și psihic 

Vitaminele, aminoacizii și antioxidanții sunt elemente indispensabile organismului pentru a funcționa corespunzător și a susține procesele vitale. De multe ori, nu reușim să ne asigurăm necesarul zilnic al acestor substanțe din alimentație. Refresh Silhouette îți furnizează toate elementele necesare pentru a-ți reface echilibrul natural al corpului. Cu ajutorul acestei terapii, te vei reîncărca de energie, vei experimenta o îmbunătățire a stării fizice și psihice și vei avea parte de un somn mai odihnitor. 

Conține: aminoacizi, vitamina B6, vitamina B1, vitamina C, ranitidina, granisetron, gluthation.

Efectele terapiei Refresh Silhouette:

  • Detoxifiere hepatică și celulară
  • Reduce radicalii liberi
  • Accelerează eliminarea toxinelor
  • Combate inflamația din corp
  • Crește imunitatea 

Pentru a beneficia de rezultatele optime ale terapiilor intravenoase, se recomandă o cură de tratament alcătuită din 5 ședințe, 1 ședință la 3 zile, urmată de o pauză de 30 de zile. 

Terapiile intravenoase sunt administrate doar la recomandarea unui medic specialist, luând în considerare starea individuală a pacientului și obiectivele pe care dorește să le atingă. Înainte de începerea tratamentului, medicul poate solicita efectuarea un set de analize.

Programează o consultație la Silhouette Medical Beauty pentru a beneficia de o evaluare personalizată și de terapia intravenoasă potrivită nevoilor tale!

Credit foto: freepik.com 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.